Bed & Ontbijt Almere is onderdeel van Haddock Watersport en biedt overnachtingen aan in gezellige waterbungalows, op een echte woonboot of in een blokhut. Haddock Watersport Almere bestaat, naast deze bed & breakfast, uit een jachthaven, een restaurant met zaalverhuur en een zeilschool met boot- en boottrailerverhuur.
Door de centrale ligging aan 't Weerwater is deze bed and breakfast zeer goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Aan de noordkant grenst 't Weerwater aan het moderne stadscentrum van Almere Stad waar u eindeloos kunt shoppen en vanaf de zuidkant bent u met de auto binnen enkele minuten op de A6 richting Lelystad of Amsterdam.

Overnachten op het water

Een waterbungalow is een kleine woonboot die op het water drijft, we hebben er hier zeven van. De waterbungalows liggen achterin onze jachthaven aan de steigers tussen de boten, waardoor ze een mooie ligging op het water hebben en de gasten bij het ontwaken kunnen genieten van een prachtig uitzicht over de haven en het eiland Utopia.

Naast de waterbungalows hebben we ook een woonboot, dit is een gerestaureerde IJsselaak die verbouwd is tot familie- of groepsaccommodatie voor maximaal 11 personen. De slaapplaatsen zijn verdeeld over twee kamers die als volgt zijn ingedeeld: in de ene kamer zijn twee stapelbedden en twee losse bedden en in de andere kamer zijn twee stapelbedden en een hoogslaper. 

Voor de landrotten hebben we twee blokhutten die op het terrein van Haddock op het grasveld naast het pand staan. Dit zijn eenvoudige trekkershutten, vooral geschikt voor een kort verblijf met bijvoorbeeld een groep studenten of scholieren. In elke blokhut zijn vier stapelbedden, verder zijn er geen voorzieningen. De gasten kunnen gebruik maken van het douche- en toiletgebouw van de jachthaven van Haddock, dat op 10 meter afstand van de blokhutten staat.

Meer informatie & prijzen

Haddock Watersport Almere

Bed & Ontbijt Almere is onderdeel van Haddock Watersport Almere. Haddock Watersport bestaat, behalve uit deze bed & breakfast, uit een jachthaven, een restaurant met zaalverhuur en een zeilschool met bootverhuur. De waterbungalows liggen achterin de jachthaven tussen de boten.
 
Meer informatie over Haddock vind u op: www.haddockwatersport.nl

Adres & Contact:

Bed & Ontbijt Almere /
Haddock Watersport
Archerpad 8 - 10
1324 ZZ  Almere
Tel: 036 -5330646

info@haddockwatersport.nl