bed and breakfast almere overnachten almerebed and breakfast almere in waterbungalow

Bed & Ontbijt Almere is onderdeel van Haddock Watersport en bood tot voorjaar 2019 overnachtingen aan in waterbungalows op het water.
Helaas hebben wij op 1 mei 2019 de oude locatie moeten verlaten om plaats te maken voor de Floriade 2022. Hoe dat zo gekomen is kunt u lezen op onze andere website op de de pagina geschiedenis.

Omdat we wel door wilden gaan met het aanbieden van overnachtingen in Almere hebben we een prachtig pand gekocht midden in het gezellige centrum van Almere Haven, het adres is:

Bed & Ontbijt Haddock
Kerkgracht 36
1354 AM Almere

De nieuwe Bed & Breakfast is zowel met de auto als met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar en in Almere Haven is parkeren nog gratis.

U kunt ons nog steeds bereiken via hetzelfde telefoonnummer en emailadres: 036 - 5330646 / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Onze Bed & Breakfast is geschikt voor een ieder die een slaapplaats zoekt in (de buurt van) Almere voor één nachtje, een weekendje of langer. Denkt u aan een noodzakelijk verblijf bijvoorbeeld i.v.m. werkzaamheden in de buurt van Almere of een handige oplossing als u buiten Almere woont en een bezoek brengt aan de stad voor een weekendje weg, sportevenement of festival.
 

Indeling Bed & Breakfast

De Bed & Breakfast is gehuisvest in een pand met vijf verdiepingen aan een gracht in het centrum van Almere Haven. Op de onderste verdiepingen zijn een gemeenschappelijke ruimte waar we het ontbijt serveren en de keuken met openslaande deuren naar de ruime tuin.
Op de bovenste verdiepingen zijn de kamers voor de gasten.

Er zijn tweepersoons en vierpersoons kamers ingericht voor gasten, waarvan een aantal met eigen badkamer en een aantal met gedeelde badkamer. Bijna alle kamers beschikken over een balkon en er is een ruime tuin waar de gasten gezamenlijk gebruik van kunnen maken.

Bij een overnachting in onze Bed & Breakfast is ontbijt inbegrepen. Het ontbijt wordt geserveerd in de gemeenschappelijke ruimte tussen 8.00 en 11.00 uur, of het kan klaargezet worden in de koelkast.

Ook het gebruik van handdoeken en beddengoed is inbegrepen bij de prijs.

Huisdieren zijn in onze accommodatie niet toegestaan.


Prijzen

Tweepersoons kamer met gedeelde badkamer:

  • Prijs overnachting voor 1 persoon: € 52,50 per nacht
  • Prijs overnachting voor 2 personen: € 75,- per nacht

Tweepersoons kamer met eigen badkamer:

  • Prijs overnachting voor 1 persoon: € 63,- per nacht 
  • Prijs overnachting voor 2 personen: € 90,- per nacht

Vierpersoons kamer met eigen badkamer:

  • Prijs overnachting voor 1 persoon: € 63,-
  • Prijs overnachting voor 2 personen: € 90,-
  • Prijs overnachting voor 3 personen: € 120,-
  • Prijs overnachting voor 4 personen: € 150,-
  • Prijs overnachting kind 0 t/m 3 jaar in kinderbedje van ons: € 15,- per nacht


Het is ook mogelijk om het hele pand of een etage te huren met een groep voor bijvoorbeeld een familieweekend of vriendenuitje. Prijzen en mogelijkheden hiervoor zijn op aanvraag.

Voor reserveringen, vragen en beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen, telefonisch op: 036 – 5330646, via de mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of gebruik het contactformulier.

overnachten in almerepension huren almereheerlijk overnachten in Almere 

 

Haddock Watersport Almere

Bed & Ontbijt Almere is onderdeel van Haddock Watersport Almere. Haddock Watersport bestaat, behalve uit deze bed & breakfast, uit een beachbar en zeilschool met bootverhuur aan het surfstrand in Almere Haven en een werf voor stalling van boten, caravans etc op bedrijventerrein de Vaart.
 
Meer informatie over Haddock vind u op: www.haddockwatersport.nl

Adres & Contact:

Bed & Ontbijt Almere /
Bed & Breakfast Haddock
Kerkgracht 36
1354 AM  Almere
Tel: 036 -5330646

info@haddockwatersport.nl