Kerkgrachtslideshow2 Kerkgrachttuinslideshow beachbarslideshow slidezeilen zonsondergangslideshow
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Haddock op Facebook

Haddock is door de centrale ligging in het hart van Almere aan 't Weerwater zeer goed bereikbaar. De noordkant van 't Weerwater grenst aan het stadscentrum van Almere, vanaf de zuidkant van 't Weerwater, waar jachthaven Haddock is gelegen, zit u binnen enkele minuten op de A6 richting Lelystad of Amsterdam. Ook met het openbaar vervoer zijn wij vrij makkelijk te bereiken.
Almere heeft diverse natuurgebieden, 't Weerwater is er daar één van en heeft diverse recreatiemogelijkheden. Zo bevinden zich aan de zuidkant van 't Weerwater, naast de jachthaven, het restaurant en de zeilschool van Haddock, o.a. waterskibaan Cablepark Almere, duikschool Eurodiving, camping Waterhout en saunapark Thermen La Mer.
Vanaf jachthaven Haddock ziet u de skyline van het centrum van Almere Stad waar veel moderne architectuur te zien is zoals de schouwburg die half over het water "hangt". Met de bus of auto bent u binnen 5 a 10 minuten in het stadshart van Almere Stad dat recentelijk compleet vernieuwd is en waar u eindeloos kunt shoppen of het kleinere centrum van Almere Haven met gezellige eettentjes en een mooie ligging aan het Gooimeer. Ook is 't Weerwater zeer populair onder vissers, een weekendje in onze Bed & Breakfast in combinatie met het huren van een visbootje kunnen wij dan ook voor u regelen. Voor meer informatie en foto's over Haddock Watersport kunt u ook eens een kijkje nemen op onze andere website: www.haddockwatersport.nl
 
 
 
      
 
 

Haddock Watersport Almere

Bed & Ontbijt Almere is onderdeel van Haddock Watersport Almere. Haddock Watersport bestaat, behalve uit deze bed & breakfast, uit een beachbar en zeilschool met bootverhuur aan het surfstrand in Almere Haven en een werf voor stalling van boten, caravans etc op bedrijventerrein de Vaart.
 
Meer informatie over Haddock vind u op: www.haddockwatersport.nl

Adres & Contact:

Bed & Ontbijt Almere /
Bed & Breakfast Haddock
Kerkgracht 36
1354 AM  Almere
Tel: 036 -5330646

info@haddockwatersport.nl