haven slide3 slide4 slider2 slidezeilen
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Haddock op Facebook


Restaurant Haddock voor ontbijt, lunch, borrel & diner!

Als u een overnachting bij Bed & Ontbijt Almere heeft geboekt is een lekker ontbijtje de volgende ochtend natuurlijk inbegrepen. U kunt hiervoor vanaf 9.00 uur aanschuiven in het gezellige en sfeervolle restaurant van Haddock of er voor kiezen het ontbijt klaar te laten zetten in de koelkast in de waterbungalow of woonboot.
In het restaurant kunt u 7 dagen per week van 9.00 tot 21.00 uur terecht voor ontbijt, lunch, borrel en diner op een prachtige locatie aan 't Weerwater. In de zomer kunt u genieten op ons heerlijke terras op en aan het water met uitzicht op de jachthaven, de waterbungalows en de vuurtoren en in de winter kunt u binnen opwarmen bij onze echte houtkachel met een kom huisgemaakte snert.
Haddock biedt een uitgebreide lunchkaart met lekkere broodjes, uitsmijters en snacks en een fijne dinerkaart met heerlijke gerechten zoals kogelbiefstuk, spare-ribs, zalm, sliptong en lasagne. Naast de gerechten van de menukaart wordt er in het restaurant ook nog elke dag een wisselend schippersmenu bereid. Dit kan variëren van Hollandse stamppot boerenkool tot de meest exotische gerechten en u kunt al mee eten vanaf € 9,50 per persoon, ideaal voor gasten die vaker of langer bij Haddock verblijven. De schippersmenu's zijn elke week te vinden op de pagina schippersmenu op de website van Haddock en op onze facebookpagina
 

Diverse dinermogelijkheden voor groepen!

Komt u met een groep overnachten bij onze Bed & Breakfast en wilt u ook de maaltijden door ons laten verzorgen? Wij kunnen altijd een menu op maat voor u samenstellen, een heerlijke barbecue voor u verzorgen of een buffet serveren in een bepaald thema. Neem even contact met ons op via 036 - 5330646 of stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met uw wensen en wij maken voor u een offerte op maat.

 • Restaurant Haddock is het hele jaar door 7 dagen per week geopend vanaf 9.00 uur
 • Lunchkaart van 9.00 tot 15.00 uur 
 • Dinerkaart van 17.00 tot 21.00 uur
 • Barbecue of buffet mogelijk voor groepen
 • Gratis parkeren
 • Kinderstoel aanwezig
 • Gratis gebruik wifi
 • Terras aan het water
 • Reserveren of vragen: 036 - 5330646 / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
   
   

Haddock Watersport Almere

Bed & Ontbijt Almere is onderdeel van Haddock Watersport Almere. Haddock Watersport bestaat, behalve uit deze bed & breakfast, uit een jachthaven, een restaurant met zaalverhuur en een zeilschool met bootverhuur. De waterbungalows liggen achterin de jachthaven tussen de boten.
 
Meer informatie over Haddock vind u op: www.haddockwatersport.nl

Adres & Contact:

Bed & Ontbijt Almere /
Haddock Watersport
Archerpad 8 - 10
1324 ZZ  Almere
Tel: 036 -5330646

info@haddockwatersport.nl